Remote Simultaneous Interpreting
Swedish to English

Digitala solutions: Swedish to English

Valtech är en digital partner som med kreativitet, teknik och lättrörliga arbetssätt gör sina kunder bättre. Du hittar företaget i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Valtech är ett globalt företag med 2200+ anställda med olika kompetenser i 30+ kontor i 15 länder.

Som det står på Valtechs blogg, “Det går rysligt fort i den digitala världen”. Det handlar om att hänga med. Vi översätter blogginlägg från svenska till engelska åt Valtech. Det ska gå fort och det ska vara rätt, och vi måste hänga med i terminologin och tänkandet. Blogginläggen handlar om trender och metoder i den digitala världen.

Valtech står också bakom Tech Girl, ett initiativ som syftar på att nå ut till unga tjejer och väcka deras intresse för teknik och roliga jobb inom IT-branschen.

Vi har också hjälpt till med undertextning och översättning av speakerröst till filmer och med företagspresentationer- och caseöversättningar.

Avison har översättare med kunskap och bakgrund i olika områden. Om ni behöver översättningar inom teknik, finans eller medicin, vi har duktiga och erfarna översättare som kan stå till hjälp. Kontakta oss för prata mer om översättning.

Remote Simultaneous Interpreting (RSI)

Live interpreting of online conferences. Sustainable solution with fewer costs for equipment, technicians, travel & venues.

Learn more

Interpreting: Yemen Peace Talks

Simultaneous interpreting, Arabic <> English. Peace talks on Yemen. Houthi rebels, UN envoi, Yemeni government…

Learn more

Clients & sectors

Read about some of the clients Avison helps with their international communication strategies.

Read more

Services

Avison Communication is a translation & language services provider that provides

Read more

News

Read about Avison’s latest projects and other news from the translation and language industry.

Read news

What languages do we cover?

Avison translates and interprets between more than 50 languages.

Read more

Subscribe to our newsletter