London3

ÖVERSÄTTNING SVENSKA ENGELSKA

Söker du översättning från engelska till svenska eller från svenska till engelska till rimliga priser?

Snabb service & rimliga priser

Översättare med engelska eller svenska som modersmål

Erfarna översättare med olika kompetens

Översättning svenska engelska

Avison har 15 års erfarenhet av översättning från engelska till svenska och från svenska till engelska.

Vi erbjuder snabb service och rimliga priser. Vi har många kompetenta översättare med engelska eller svenska som modersmål. Vi sätter ihop det bästa teamet till just ditt projekt; erfarna översättare med olika bakgrund.

Om Avison

Avison Communication grundades 2002 av Miles Avison. Sedan dess har företaget utvecklats till en professionell, modern och mångsidig språk- och översättningsbyrå. Avison använder sig enbart av översättare med målspråket som modersmål och med en naturlig koppling till den lokala kulturen. Översättare hos Avison förstår att en översättning enbart handlar om den slutliga läsaren. Språk utvecklas, språk är en vital del av kulturen och språk kommunicerar ut vårt budskap till världen

Klicka här för mer information om Avisons tjänster.

Avison Communication jobbar med multinationella företag såväl som med mindre lokala verksamheter.

När det gäller översättning,  vi täcker de nordiska språken och alla europeiska språk samt de större språken i Asien och Mellanöstern (t. ex. japanska, kinesiska, koreanska, arabiska, persiska och hebreiska).

Språk handlar om kommunikation. För att kommunicera krävs mer än bara ord. Avisons språkutbildare och översättare hjälper kunder att lyckas i en internationell affärsmiljö. Vi skräddarsyr språkkurser för att möta elevernas särskilda behov. Översättningarna är perfekt anpassade till målgruppen.