Gränsöverskridande talang

27 jan 2014

Kruger Cowne är en av Europas främsta talangbyråer, och är erkänd i hela världen. Som en ledande talangbyrå vet Kruger Cowne hur viktigt det är att göra ett gott intryck, vare sig det gäller en företagsmiddag, ett biståndsevenemang eller i det offentliga rummet. Och detta gäller även för företagets kommunikations- och marknadsföringsmaterial.

Kruger Cowne ger ut ett nyhetsbrev för att konsolidera sin verksamhet i de nordiska länderna och som ett kostnadseffektivt och viktigt komplement till tryckta medier och PR. Caligraph är den svenska marknadsförings-och kommunikationsbyrå som har fått i uppdrag att hjälpa till att sätta ihop nyhetsbrevet och få ut det på den nordiska marknaden. Caligraphs tjänster innefattar projekthantering, copywriting för webben och traditionella medier, spökskrivning och e-postmarknadsföring. MailDirect är e-kommunikationsverktyget som används för kampanjerna här i Norden. 

Avison Communication samarbetar med Caligraph för att garantera att översättningarna av Kruger Cownes nyhetsbrev till norska och finska håller den höga professionella nivå som kunden kräver. Genom att använda översättare med erfarenhet inom marknadsföring och kommunikation, ser vi till att budskapet i nyhetsbrevet lokaliseras och är passande för slutkundens läsare i Norge och Finland.  

Julieta Spoerer, projektledare på Caligraph, säger att: ”För mig handlar det om att hitta personer och företag som kan leverera hög kvalitet till min kund och samtidigt göra mitt liv enklare. Det är precis vad Avison gör. De är kunniga, skickliga och väldigt lätta att arbeta med på översättningsprojekt. Jag behöver bara skicka över materialet och vänta på det utmärkta resultatet. En win/win-situation för mig och mina kunder.”

Har ni ett nyhetsbrev eller någon annan typ av marknadsföringsmaterial som ni skulle vilja översätta och lokalisera för andra marknader? Vi kan hjälpa er att översätta era nyhetsbrev, webbplatser, appar, dokument eller filmer till mer än 40 av världens vanligaste språk. Avison Communication är en Stockholmsbaserad byrå som är ledande inom översättning, lokalisering, transcreation (kreativ anpassning), korrekturläsning och copywriting. Vi erbjuder även tolkning, språk- och kommunikationsträning och tvärkulturella konsulttjänster. Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa er att kommunicera över gränserna.  

Tolkning: e-Champions League

Tolkning Spanska < > Engelska: e-Champions League, finaler 2022 i Stockholm

Hybridtolkning: Stockholm & online

Simultantolkning i direktsändning (engelska, franska, spanska) vid hybridevent i Stockholm och online för INTER PARES.

Tjänster

Avison Communication är en språk- och översättningsbyrå som erbjuder heltäckande lösningar inom

Läs mer

Kunder & branscher

Läs om kunder som Avison hjälper med sina internationella kommunikationsstrategier.

Läs mer

Vilka språk arbetar vi med?

Avison översätter och tolkar idag mellan fler än 50 olika språk.

Läs mer

Nyheter

Läs om Avisons senaste uppdrag och andra roliga nyheter inom översättnings- och språkbranschen.

Läs mer

Prenumerera på nyhetsbrevet