Omlokalisering till Kina?

Då vill du kunna säga och göra rätt saker när du kommer dit. Ta en intensivkurs i Kinesiska (Mandarin) och lär dig grunderna i Kinas affärskultur. Enligt vissa källor har Kina nu gått om USA som världens största ekonomi. Och det är verkligen ett spännande land att jobba i.

3 snabba tips:

– Om en kines ger dig sitt visitkort, stoppa det aldrig i bakfickan…

– Varje ord i kinesiskan kan betyda minst 4 olika saker, så lär dig de olika tonfallen

– När du skriver under ett kontrakt i Kina, försäkra dig om att du har en bra översättning till engelska. Kom ihåg att den kinesiska versionen gäller framför andra i rätten, så se till att få den granskad av en infödd! 

Språkkurser; begär offert

Vi du veta mer ang. språkkurser? Vänligen fyll i formuläret och vi återkommer till dig inom kort.

  • Namn
  • E-post
  • Telefon

Om du eller din personal planerar att omlokalisera er till Kina för jobb kan vi hjälpa er genom att skräddarsy en grundkurs i Kinesiska och Kinas affärskultur. Ta proaktiva steg och gör er förberedda så att övergången till den nya miljön och kulturen blir så smidig som möjligt.

Kursen hjälper dig att starta ett nytt liv i en livlig kinesisk stad; nybörjarkurs i Mandarin, olika teckens innebörd, sociala koder och allmänt hur man slår sig fram i det kinesiska samhället. Du får insikt i hur kineser gör affärer och vad som förväntas av dig och ditt beteende i möten liksom ute bland lokalinvånare och deras kultur. Våra kvalificerade, infödda kinesiska lärare ger dig de rätta verktygen och ett självförtroende som gör att just er omlokalisering underlättas.

Boka en intensivkurs från 1 till 5 dagar, eller boka 4 timmar! Du kommer åka till Kina med en känsla av säkerhet och väl förberedd för ditt nya liv i denna spännande del av världen. Eller boka 80 timmar under 40 veckor; vi skräddarsyr en kurs efter era behov.

Avison Communication tillhandahåller språk- och kulturkurser i de ledande affärsspråken i världen. På väg att omlokalisera? Ta kontakt med oss så kan vi kanske ge er de kulturella och språkliga färdigheter som hjälper er att aklimatiseras. Vi erbjuder även översättning, lokalisering, transcreation och omskrivning av affärsdokument; innehåll i appar, hemsidor, tekniska manualer, kontrakt mm, på över 40 språk. Om du är i behov av att ha en lokal närvaro på en global marknad, hör av dig till oss.