Sevenright behövde hitta precis rätt ton…

20 maj 2013

Sevenright är ett spännande nytt företag inom lean management som erbjuder en molnbaserad tjänst med fokus på principerna bakom lean. Deras filosofi är att engagemang kommer inifrån om människan bara förstår varför hon gör det hon gör. För att hjälpa sina kunder visualisera detta har de applicerat sin omfattande kunskap på att skapa en spel- och upplevelsebaserad miljö.  

 

Och för att visa världen vad de står för vände sig Sevenright till översättningsbyrån Avison Communication för att få hjälp med översättning av manus och voiceoverinspelning till sin nya video. Du kan se videon på Sevenrights hemsida här.

Vi är mycket nöjda med att vi vände oss till Avison för att få hjälp med översättning av vårt manus samt med röstinspelningen. Det gav en professionell ton till vår nya video och översättningen gjordes bra, snabbt och professionellt,” säger Maria Mpoyi från Sevenright.

Avison ser alltid positivt på chansen att få jobba med ett innovativt och ambitiöst nystartat företag, och detta är utan tvekan en beskrivning som stämmer in på Sevenright. Vi ser fram emot att få se företaget växa i takt med att allt fler anammar deras leanfilosofi, och hoppas att få hjälpa dem med alla deras framtida översättnings-, lokaliserings- och röstinspelningsbehov.

Avison är en översättningsbyrå som erbjuder översättningar, lokalisering, copy, korrekurläsning och utbildning på fler än 40 av världens mest talade språk. Vi hjälper våra kunder kommunicera över kulturella och geografiska gränser. Kontakta oss om ditt företag behöver en lokal närvaro på en global marknad.