kungsholmen bw

Tjänster

Den moderna språkbyrån. Heltäckande lösningar inom översättning, korrekturläsning & redigering/copy, tolkning, språkutbildning, samt textning & voiceover till film.

Översättning
Screen Shot 2017-10-10 at 15.49.38
Översättningsbyrå
Språktjänster

Tjänster

Avison Communication är en språk- och kommunikationsbyrå som erbjuder heltäckande lösningar inom översättning/lokalisering, korrekturläsning och redigering/copy, tolkning, språk- och kulturträning, samt textning och voiceover till film. Klicka på en av våra produkter eller tjänster ovanför för att få mer information om vad vi har att erbjuda.

Översättning 

Den moderna översättningsbyrån. Avison har ett brett nätverk av frilansöversättare med kompetens inom en mängd olika språk (vi täcker de nordiska språken och alla europeiska språk samt de större språken i Asien och Mellanöstern, t. ex. japanska, kinesiska, koreanska, arabiska, persiska (farsi), dari och hebreiska). Vi verkar som en översättningsbyrå och samordnar dina översättningsprojekt på ett professionellt och kostnadseffektivt sätt.

Läs mer om översättning… 

Läs om Avison Communications översättningsprocess

Tolkning

Att tolka kräver utbildning och stor erfarenthet. Det finns flera olika typer av tolkning, men de som Avison Communication jobbar mest med är: Konsekutiv- och simultantolkning: Vid konsekutivtolkning lyssnar tolken först på talaren, antecknar om så är nödvändigt, och sen tolkar till målspråket då talaren gör ett uppehåll…

Läs mer om tolkning…

 

Språkutbildning

I dagens företagsklimat är det viktigt med effektiv kommunikation. Språk utgör en väsentlig del av denna kommunikation. Varför ska du då välja en språkkurs från Avison? Här kommer lite information om våra kurser:

Läs mer om språkutbildning… 

 

Korrekturläsning, redigering & copy

Vill du vara säker på att texten inte innehåller några pinsamma stavfel? Då är det alltid en bra idé att börja med att utföra en språkkontroll av din text.

Vi kan också hjälpa dig att förbättra ett utkast eller att skapa en helt ny text. Våra copywriters har erfarenhet från olika bakgrunder, så med deras hjälp kan din webbplats, broschyr, blogg eller produktbeskrivning formuleras perfekt för din målgrupp

Undertextning:

Videor och kortfilmer är ett vanligt sätt för websidor att marknadsföra sina tjänster och produkter. Om ditt företag har flera länder som målgrupp är det bra om de filmer som finns på hemsidan är lokaliserade till dessa marknader. Detta görs enklast med korrekt översatta undertexter.

Oavsett om din kortfilm är för internet eller för en företagspresentation kan vi både översätta manuset till vilket som helst av våra mer än 50 olika språk och koda undertexterna till filmen. Klicka här om du vill ha mer information om våra undertextningstjänster.

 

Film: Kommunikation på Internet

Idag är det i allt större utsträckning köparen som söker upp säljaren. Kunder letar efter nya produkter och tjänster på Google, leverantörers hemsidor och på Youtube. Därför är det allt viktigare att vara synlig, informativ och personlig i dessa media. Film är både kostnadseffektivt och personligt. I samarbete med Högberg Media Production hjälper Avison er att planera, producera och förmedla ert budskap i en film på ett språk ni själva väljer för publicering på er hemsida och sociala medier som Youtube. Låt din nästa kund hitta dig även internationellt!

Välkommen med en förfrågan eller klicka här för att begära en offert.

Översättning till engelska

15 år av kvalitetsöversättningar till engelska. Alla branscher. Översättare med engelska som modersmål.

Läs mer

Omlokalisering till Kina?

Då vill du kunna säga och göra rätt saker när du kommer dit. Ta en intensivkurs i Kinesiska (Mandarin)…

Läs mer

Undertextning

Avison översätter filmmanus till vilket som helst av våra mer än 50 olika språk och koda undertexterna till filmen.

Läs mer

Kunder & branscher

Läs om kunder som Avison hjälper med sina internationella kommunikationsstrategier.

Läs mer

Vilka språk arbetar vi med?

Avison översätter och tolkar idag mellan fler än 50 olika språk.

Läs mer

Nyheter

Läs om Avisons senaste uppdrag och andra roliga nyheter inom översättnings- och språkbranschen.

Läs mer

Prenumerera på nyhetsbrevet

matias-larhag-117008 1