Tolkning

World Water Week 2017

World Water Week är ett årligen återkommande evenemang där allt fokus ligger vid planetens vattenresurser. Avison utförde alla tolktjänster under årets evenemang vars tema var ”vatten och avfall: minska och återanvända”.

WWW arrangeras av SIWI (Stockholm International Water Institute). Flera tusen deltagare och hundratals organisationer samlades mellan den 27 augusti och 1 september 2017 i Stockholm för att nätverka, utbyta tankar och idéer, fungera som bollplank för varandra och söka nya lösningar på världens mest kritiska vattenrelaterade utmaningar.

Flera organisationer valde att använda sig av Avisons tolktjänster för att alla deltagare, delegater, paneldeltagare och presentatörer skulle kunna förstå och göra sig förstådda under alla evenemang.

WWF (World Wildlife Fund) var värd för ett evenemang med titeln ”Vatten, hållbara verksamheter och Kinas nya sidenvägsinitativ”, där vi hade en kinesisk tolk som tolkade mellan mandarin/svenska/engelska under evenemanget som sändes live och spelades in för att senare sändas på andra offentliga kanaler.

Charlotta Järnmark, programchef för Water Stewardship under WWF Sweden säger: ”Vi var mycket glada över att få professionell hjälp av en tolk från Avison under WWW 2017. Tolken var diskret och hade en mycket utmanande uppgift, nämligen att översätta en dialog som rörde textilhandel i Kina både till och från flera språk och dessutom live. Allt videofilmades i intervjuform. Jag kan rekommendera Avison och deras service till andra.”. För att se vår tolk i arbete under denna intressanta diskussion, klicka här.

UN Water behövde tolkhjälp med spanska för en deltagare under ett panelsamtal. Vi simultantolkade mellan engelska och spanska under sessionen. 

Avison Communication är ett företag baserat i Stockholm. Vi erbjuder språktjänster till företag och organisationer inom många olika branscher i såväl Sverige som internationellt. Vi är specialiserade på översättning och lokalisering, tolktjänster för konferenser och mindre grupper samt språkutbildningskurser för yrkesmänniskor.

Tveka inte att ta kontakt med oss för att för att diskutera våra språktjänster:

Tolktjänster; begär offert

  • Berätta om dina behov. Om ni vet datum, plats, språk, ämne, antal deltagare osv, det hjälper oss att ta fram en offert.

Tolkning: e-Champions League

Tolkning Spanska < > Engelska: e-Champions League, finaler 2022 i Stockholm

Tolkning: fredssamtalen, Jemen

Simultantolkning – arabiska < > engelska, fredssamtalen om Jemen. Huthi-rebeller, FN:s…

Läs mer

Hybridtolkning: Stockholm & online

Simultantolkning i direktsändning (engelska, franska, spanska) vid hybridevent i Stockholm och online för INTER PARES.

Tjänster

Avison Communication är en språk- och översättningsbyrå som erbjuder heltäckande lösningar inom

Läs mer

Kunder & branscher

Läs om kunder som Avison hjälper med sina internationella kommunikationsstrategier.

Läs mer

Vilka språk arbetar vi med?

Avison översätter och tolkar idag mellan fler än 50 olika språk.

Läs mer

Nyheter

Läs om Avisons senaste uppdrag och andra roliga nyheter inom översättnings- och språkbranschen.

Läs mer

Prenumerera på nyhetsbrevet