Korrekturläsning Stockholm1

Korrekturläsning i engelska, svenska, norska, danska, finska, tyska, franska, italienska, kinesiska (mandarin) och många fler språk.

Granska och finjustera dina dokument oavsett originalspråk

För redigering och korrekturläsning tar vi betalt per timme. För att få ett gratis kostnadsförslag, använd knappen ovan.

Om Avison

Avison Communication grundades 2002 av Miles Avison. Sedan dess har företaget utvecklats till en professionell, modern och mångsidig språk- och översättningsbyrå. Avison använder sig enbart av översättare med målspråket som modersmål och med en naturlig koppling till den lokala kulturen. Översättare hos Avison förstår att en översättning enbart handlar om den slutliga läsaren. Språk utvecklas, språk är en vital del av kulturen och språk kommunicerar ut vårt budskap till världen

Klicka här för mer information om Avisons tjänster.

Avison Communication jobbar med multinationella företag såväl som med mindre lokala verksamheter.

När det gäller översättning,  vi täcker de nordiska språken och alla europeiska språk samt de större språken i Asien och Mellanöstern (t. ex. japanska, kinesiska, koreanska, arabiska, persiska och hebreiska).

Språk handlar om kommunikation. För att kommunicera krävs mer än bara ord. Avisons språkutbildare och översättare hjälper kunder att lyckas i en internationell affärsmiljö. Vi skräddarsyr språkkurser för att möta elevernas särskilda behov. Översättningarna är perfekt anpassade till målgruppen.

Korrekturläsning och redigering 

Avison kan hjälpa dig att granska och finjustera dina dokument oavsett originalspråk. Vi kan korrekturläsa, redigera och se till att texten du har skrivit är perfekt på sitt originalspråk (innan den går till översättning, om så krävs). Vill du göra din text mer attraktiv och din kommunikation mer effektiv? Vill du vara säker på att texten inte innehåller några pinsamma stavfel? Då är det alltid en bra idé att börja med att utföra en språkkontroll av din text. Kontakta oss här för mer information om våra korrektur- och redigeringstjänster.

Om ditt material behöver översättas eller lokaliseras erbjuder vi korrekturläsning som en tilläggstjänst. Klicka här för mer information om översättning. För redigering och korrekturläsning tar vi betalt per timme.

För att få ett kostnadsförslag för korrekturläsning av ett dokument, klicka på knappen ovan.

Korrekturläsning i engelska, svenska, norska, danska, finska, tyska, franska, italienska, kinesiska (mandarin) och många fler språk.