Kundcase

Flera exempel på kunder:

 

CokeTV: spännande nordiskt undertextprojekt.
– Avison översättningsbyrå är en flexibel samarbetspartner med hög servicegrad. De översätter avsnitt till produktionsbolaget MAG5s webbserie för Coca-Colas räkning på Youtube. Produktionen kräver ett smidigt och effektivt samarbete då produktionen sker löpande i fyra olika länder veckovis.

– Fredrik Silbersky, Channel Manager

Spansk tolkning på Öland. Öland försökte återvinna titeln som Sveriges semesterparadis. Ölands Bank anordnade en konferens för att diskutera erfarenheter från turistnäringen och hur det går att uppnå lönsamhet året om. Avison fick förtroendet att bidra med tolkning mellan svenska och spanska under konferensen.

Tolkning av teknisk kinesiska till engelska för kanadensiskt spelbolag. ”Vi sökte efter en kinesisk-engelsk tolk i Stockholm, vilket inte var så lätt att hitta. Till sist fick vi kontakt med Avison som kunde erbjuda hög kvalitet till bra priser för sina tjänster”

Översättningar åt snabbväxande industriellt miljardbolag. Sedan en tid tillbaka har Avison följt med på HANZAs tillväxtresa och bidragit med översättningar till sju språk.

Korrekturläsning: Gawell Förlag.  – Med Avison som en sista genomläsare av våra engelska korrektur har vi kunnat känna oss 100% trygga på att vi lämnar ifrån oss en gedigen och bra produkt inom deadline. De är dessutom otroligt lätta, sympatiska och kommunikativa att arbeta med. Vi ser fram emot att expandera vårt samarbete.

Charlotte Gawell, grundare och VD.

Medicinsk översättning åt Swedish Medcare AS

Översättning och undertextning av en kortfilm på fyra olika språk – danska, finska, isländska och norska.

Skräddarsydda introduktionskurser i kinesiska (mandarin) och kinesisk affärs- och socialkultur.

Utmandande översättning av undertexter för träningsvideor åt Blue Marble Stories AB

Översättning, undertextning och voiceover (speakerröst) för flertalet projekt.

Översättning av appar och spel till 11 olika språk (arabiska, mandarin [förenklad & traditionell], franska, tyska, italienska, japanska, koreanska, portugisiska [brasiliansk], ryska och spanska)

Översattning från engelska till franska åt en av de ledande organisationerna i Sverige inom lokal och regional förvaltning, decentralisering och lokal demokrati.

Finansiella översättningar mellan svenska och engelska och svenska och danska.

Kontaktformulär

Vi vill gärna höra från dig! Vänligen fyll i formuläret och vi kommer att komma i kontakt med dig inom kort.

  • Namn
  • E-post
  • Telefon
  • Meddelande
  • Dra filer hit eller
    Max filstorlek: 50 MB, Max antal filer: 3.
      Bifoga filer