Språkkurser runt om i världen

Språkkurser

Skräddarsydda språkkurser. Ett flertal språk. Flexibla scheman. Språkkurser i Sverige eller studier utomlands

Remote Simultaneous Interpreting
Språkkurser

Språkkurser

+46 (0) 8 20 37 20

Språkkurser; begär offert

Vi du veta mer ang. språkkurser? Vänligen fyll i formuläret och vi återkommer till dig inom kort.

Gör du affärer med andra länder? Ska du ge dig in på en ny marknad? I dagens samhälle är det ofta nödvändigt att kunna kommunicera med kunder, leverantörer, affärspartners och investerare runt om i världen. Den som kan kommunicera på motpartens språk på ett självsäkert sätt har alltid ett försprång när det gäller affärer. Att lära sig ett språk behöver inte handla om att sitta i klassrum och göra grammatik- och vokabulärövningar, det borde istället handla om kommunikation och om att våga uttrycka sig lika professionellt och framgångsrikt på det språk du lär dig som på ditt modersmål. 

Avison hjälper dig som på olika språk behöver förbättra din kommunikation. Vi skickar ut en språklärare till kundens arbetsplats (eller så kan vi organisera kurser i våra kontorlsokaler i Stockholm, eller i våra partnerskolor i andra länder) och håller kurser i små grupper eller en och en, när det både passar läraren och inlärarna. Kurserna kan vara grundläggande eller mer specifika, inom t.ex. presentationsteknik, skriftlig kommunikation, etc. Vi erbjuder också distanskurser online eller webinars. Kursmaterialet tas i den mån det är möjligt från inlärarens arbetsplats och en kursplan skapas för att passa deras behov.

I dagens företagsklimat är det viktigt med effektiv kommunikation. Språk utgör en väsentlig del av denna kommunikation. Varför ska du då välja en språkkurs från Avison? Här kommer lite information om våra kurser:

 

Skräddarsydda: Dynamiska situationsbaserade kursprogram som är anpassade till studentens behov. Vi erbjuder kurser inom ett växande antal språk. Vi anpassar kursprogrammen till våra kunders ändamål. Allt från grammatikhjälp till presentationsplanering.

Intensivkurser/kurser i normal takt på kundens arbetsplats eller besök i landet där målspråket talas. Lektionerna kan vara baserade på konversation eller mer inriktade på grammatik. Vårt kommunikativa angreppssätt går ut på att eleverna ska få tala så mycket som möjligt.

Lämpliga material: Materialen grundas på studenternas specifika behov och om möjligt används riktiga material från deras arbetsmiljö.

Ett flertal språk. Engelska, svenska, danska, norska, franska, arabiska, tyska, ryska, finska, kinesiska (mandarin), japanska mm. 

Flexibla scheman: Lärarna kommer till elevernas arbetsplats och parterna kommer tillsammans överens om när lektionerna ska hållas.

Studier utomlands.

 

Klicka här för att begära offert på språkutbildningstjänster.

 

Våra lärare:

• är språkexperter med erfarenhet från en mängd olika sektorer

• undervisar endast i sitt eget modersmål.

• underlättar inlärningen genom ett kommunikativt angreppssätt som går ut på att eleverna ska få tala så mycket som möjligt.

 

För mer information, referenser eller priser på våra språkutbildningar, fyll i formuläret ovan.

 

Några nöjda företag som beställt språkkurser av oss:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Omlokalisering till Kina?

Då vill du kunna säga och göra rätt saker när du kommer dit. Ta en intensivkurs i Kinesiska (Mandarin)…

Läs mer

Kunder & branscher

Läs om kunder som Avison hjälper med sina internationella kommunikationsstrategier.

Läs mer

Vilka språk arbetar vi med?

Avison översätter och tolkar idag mellan fler än 50 olika språk.

Läs mer

Nyheter

Läs om Avisons senaste uppdrag och andra roliga nyheter inom översättnings- och språkbranschen.

Läs mer

Prenumerera på nyhetsbrevet

matias-larhag-117008 1