Remote Simultaneous Interpreting

Online simultantolkning (RSI)

Nå ut till en internationell publik utan behov av fysiska mötesplatser.

Tolkning i realtid av online-presentationer eller konferenser via enkel webbläsar-baserad teknik.

Färre utgifter för utrustning, tekniker, resor och mötesplatser.

Våra tolkar arbetar i virtuella tolkbås. Professionell simultantolkning på flera språk.

En hållbar lösning för dina sammanträden som även minskar ditt företags koldioxidavtryck.

Online simultantolkning till flera språk för en internationell publik utan behov av fysisk mötesplats.

Remote Simultaneous Interpreting (RSI).

Vi utbildar våra professionella tolkar för att kunna erbjuda flerspråkig simultantolkning online med hjälp av så kallad Remote Simultaneous Interpreting (RSI).

Om du arrangerar webbinarier, online-presentationer eller konferenser för åhörare som talar flera olika språk och befinner sig på olika platser I världen, kan vi nu erbjuda tolkservice där tolkarna använder sig av en specialutvecklad online-plattform för tolkning. Via ovanstående knapp eller nedanstående formulär kan du kontakta oss för mer information om denna tjänst.

Det perfekta verktyget för tolkning i realtid vid online-möten, videokonferenser, webbinarier, distansutbildning och webb-presentationer till flera språk vid ett och samma tillfälle.

Upp till 250 deltagare.

Fördelar:

  • Enkelt: webbläsar-baserad teknik där du når ut till en internationell publik utan behov av fysiska mötesplatser.
  • Sparar tid: du kan snabbt organisera ditt evenemang och hålla det på flera språk världen över.
  • Sparar pengar: färre utgifter för utrustning, tekniker, resor och mötesplatser.
  • Professionella simultantolkar: våra tolkar finns tillgängliga i virtuella tolkbås vilket ger perfekta förutsättningar för professionell simultantolkning (eller konsekutiv tolkning) av dina evenemang.
  • Teknisk support: Tekniker som vid behov ger teknisk support under ditt evenemang.
  • Mindre miljöpåverkan: En hållbar lösning för dina sammanträden och evenemang under rådande omständigheter och som även minskar ditt företags koldioxidavtryck.

Prata med oss och lär dig mer om remote tolkning. 

Om Avison

Avison Communication grundades 2002 av Miles Avison. Sedan dess har företaget utvecklats till en professionell, modern och mångsidig språk- och översättningsbyrå. Avison använder sig enbart av översättare med målspråket som modersmål och med en naturlig koppling till den lokala kulturen. Översättare hos Avison förstår att en översättning enbart handlar om den slutliga läsaren. Språk utvecklas, språk är en vital del av kulturen och språk kommunicerar ut vårt budskap till världen

Klicka här för mer information om Avisons tjänster.

Avison Communication jobbar med multinationella företag såväl som med mindre lokala verksamheter.

När det gäller översättning,  vi täcker de nordiska språken och alla europeiska språk samt de större språken i Asien och Mellanöstern (t. ex. japanska, kinesiska, koreanska, arabiska, persiska och hebreiska).

Språk handlar om kommunikation. För att kommunicera krävs mer än bara ord. Avisons språkutbildare och översättare hjälper kunder att lyckas i en internationell affärsmiljö. Vi skräddarsyr språkkurser för att möta elevernas särskilda behov. Översättningarna är perfekt anpassade till målgruppen.