fusion-medical-animation-EAgGqOiDDMg-unsplash.jpg

Översättning inför nya bestämmelser om medicintekniska produkter (MDR)

Översätt er medicinska produktinformation, innehållsbeskrivningar och bruksanvisningen

Översättning till samtliga 24 officiella EU-språk, plus kinesiska (mandarin) och många fler språk.

Översätt innehållsbeskrivningar, tekniska dokumentation, förpackningens märkning och bruksanvisningen.

Vi har 18 års erfarenhet av översättning och jobbar med medicinska översättningar på flera språk.

Redo inför EU:s nya bestämmelser om medicintekniska produkter (MDR)?

Översätt er medicinska produktinformation

Den 26 maj träder EU:s nya förordning om medicintekniska produkter i kraft, vilket innebär nya, skärpta krav i flera avseenden.

De nya bestämmelserna föreskriver att alla medtech-företag från och med angivet datum ska ge sina innehållsbeskrivningar för medicinteknisk utrustning på samtliga 24 officiella EU-språk. Bruksanvisningen i utrustningens tekniska dokumentation ska därmed, tillsammans med förpackningens märkning, översättas till alla EU:s 24 officiella språk.

Avison har 18 års erfarenhet av översättning och vi jobbar med medicinska översättningar på flera språk.

Som översättningsbyrå lägger vi fokus vid snabb service, kvalitet och rimliga priser. Anlita oss för att översätta viktig medicinsk produktinformation inför de nya EU-bestämmelserna (MDR).

Kontakta oss för mer information inför ändringarna den 26:e maj.

Om Avison

Avison Communication grundades 2002 av Miles Avison. Sedan dess har företaget utvecklats till en professionell, modern och mångsidig språk- och översättningsbyrå. Avison använder sig enbart av översättare med målspråket som modersmål och med en naturlig koppling till den lokala kulturen. Översättare hos Avison förstår att en översättning enbart handlar om den slutliga läsaren. Språk utvecklas, språk är en vital del av kulturen och språk kommunicerar ut vårt budskap till världen

Klicka här för mer information om Avisons tjänster.

Avison Communication jobbar med multinationella företag såväl som med mindre lokala verksamheter.

När det gäller översättning,  vi täcker de nordiska språken och alla europeiska språk samt de större språken i Asien och Mellanöstern (t. ex. japanska, kinesiska, koreanska, arabiska, persiska och hebreiska).

Språk handlar om kommunikation. För att kommunicera krävs mer än bara ord. Avisons språkutbildare och översättare hjälper kunder att lyckas i en internationell affärsmiljö. Vi skräddarsyr språkkurser för att möta elevernas särskilda behov. Översättningarna är perfekt anpassade till målgruppen.