Korsande skolbarn

NTF: Säker trafik, säker översättning

Nationalföreningen för trafiksäkerhetens främjande, NTF, är en fri, självständig och idéburen organisation som arbetar för en säker trafik. NTF arbetar på ideell och demokratisk grund genom folkrörelser, organisationer, samhällsinstitutioner, företag och enskilda.

Intresset för trafiksäkerhet är stort i Sverige, Europa och hela världen. Och NTF har utbildat, påverkat och förändrat svensk trafiksäkerhet sedan 1934 och säkerställer alltid trafiksäkerhetsnyttan i alla sina projekt.

Sedan en tid tillbaka bistår Avison NTF med översättningar till flera språk. Översättningarna gäller information som riktar sig till icke-svensktalande. Det finns många som talar dari, persiska (farsi), somaliska, arabiska och tigrinja i dagens Sverige.

Vår uppgift är att utföra översättningar till dessa språk samt engelska. De översatta texterna är avsedda för äldre människor, småbarnsföräldrar, skolbarnsföräldrar, tonårsföräldrar m.fl. Översättningarna till samtliga dessa språk går att ladda ner.

Vi ser fram emot ett fortsatt givande samarbete med NTF.

Om du har frågor om minoritetsspråk, översättning eller annat som har med språk att göra, tveka inte att kontakta oss här.

Översättning - begär offert

  • Dra filer hit eller
    Max filstorlek: 50 MB, Max antal filer: 4.

    Översätt er GDPR info

    Informera era kunder att ni har ordning på deras personuppgifter. Har ni tydlig information på engelska och andra språk?

    Läs om GDPR

    Tjänster

    Avison Communication är en språk- och översättningsbyrå som erbjuder heltäckande lösningar inom

    Läs mer

    Kunder & branscher

    Läs om kunder som Avison hjälper med sina internationella kommunikationsstrategier.

    Läs mer

    Vilka språk arbetar vi med?

    Avison översätter och tolkar idag mellan fler än 50 olika språk.

    Läs mer

    Nyheter

    Läs om Avisons senaste uppdrag och andra roliga nyheter inom översättnings- och språkbranschen.

    Läs mer

    Prenumerera på nyhetsbrevet