Partners & länkar

Här är ett urval av de företag som vi har ett nära samarbete med. Kika gärna på deras webbsidor. Avison Communication tar inte ansvar för innehållet på tredje parts webbsidor.

Here are some of the companies we work in close collaboration with. Feel free to check out their pages. Avison Communication takes no responsibility for  the content of third party websites.

 

Sunny Mountain är den lilla byrån med det stora engagemanget. Vi hjälper företag med grafisk design och produktion samt att utveckla och vårda ditt företags varumärke. Besök Sunny Mountains hemsida för mer information!

 

Examine Chinas expertkonsulter granskar Kinesiska bolag. Ett smart och enkelt sätt att minimera risken samt försäkra dig mot bedrägeri.

Avtal24 bildades år 2004 med syfte att göra juridiken mer tillgänglig. Tusentals personer nyttjar avtal24:s kunskap varje dag. Bolaget samarbetar med flera stora banker, försäkringsbolag och organisationer.

Snowfire – gör webbplatser till kundmagneterNu kan företagare helt visuellt bygga sig en hemsida på bara några minuter. Webbplatsen skalar automatiskt om sig för att fungera perfekt på allt från mobiler till läsplattor och datorer. Det är enkelt att ladda upp video, bilder, blogga och på ett enkelt sätt koppla ihop sig med social media. Kom igång gratis och uppgradera när du har behov av att bygga en större marknadsplats med alla kundmagnetens fördelar inkopplade.

 

Prototyp är Sveriges första businessdesignbyrå. Vi designar tjänsteerbjudanden och interna processer som ger fantastiska användarupplevelser och framgångsrika affärer. Läs mer om oss och vad Prototyp gör.

 

Cv center förser sökande med riktade och effektiva ansökningshandlingar. Genom kombinationen av skribenter och rekryterare kan vi ta fram välskrivna, tydliga dokument, och hjälpa våra kunder till intervju. 

Tolkning: e-Champions League

Tolkning Spanska < > Engelska: e-Champions League, finaler 2022 i Stockholm

Hybridtolkning: Stockholm & online

Simultantolkning i direktsändning (engelska, franska, spanska) vid hybridevent i Stockholm och online för INTER PARES.

Tjänster

Avison Communication är en språk- och översättningsbyrå som erbjuder heltäckande lösningar inom

Läs mer

Kunder & branscher

Läs om kunder som Avison hjälper med sina internationella kommunikationsstrategier.

Läs mer

Vilka språk arbetar vi med?

Avison översätter och tolkar idag mellan fler än 50 olika språk.

Läs mer

Nyheter

Läs om Avisons senaste uppdrag och andra roliga nyheter inom översättnings- och språkbranschen.

Läs mer

Prenumerera på nyhetsbrevet