Avtal24; juridiska översättningar med bara ett knapptryck

25 Nov 2013

Avtal24 är ett innovativt svenskt företag som erbjuder ett helt nytt sätt för både enskilda och företag att ta fram omfattande juridiska dokument av hög kvalitet. Skapa avtal, testamenten, fullmakter och mycket mer via ett enkelt onlinesystem.

När detta spännande, unga företag såg en möjlighet att erbjuda sina tjänster på både engelska och svenska behövde det en modern och samtidigt etablerad översättningsbyrå. Företaget kom till Avison Communication och vi skapade en tilläggstjänst för översättningar för Avtal24 att erbjuda sina kunder*.

För det här samarbetet använder vi bara översättare med juridisk bakgrund och erfarenhet av översättningsbranschen. Vi granskar och testar våra översättare noggrant innan vi tar in dem som del av Avisons översättningsteam. Vi har sysslat med det här i över 10 år, så vi kan översättningar!

Aleksandra Derikonja, advokat och operativ chef på Avtal24 säger: ”Vi har en stor efterfrågan från kunder som vill ha kvalificerade översättningar men som inte behöver eller vill betala för en auktoriserad översättning. Ett typisk exempel är när ena parten i ett äktenskap inte behärskar svenska och egentligen bara är ute efter att förstå innehållet i sitt äktenskapsförord, för dessa kunder är denna tjänst ett mycket prisvärt och bra alternativ.”

Vi siktar på att hela tiden förbättra de tjänster som Avtal24 tillhandahåller genom sitt översättningstillägg och ser fram emot att erbjuda juridiska översättningar till fler språk inom en överskådlig framtid.

Har ni en innovativ produkt eller tjänst som ni vill lokalisera för försäljning internationellt? Vi kan hjälpa er att översätta ert program, er webbplats eller era dokument eller filmer till mer än 40 av världens vanligaste språk. Avison Communication är en ledande leverantör av tjänster inom översättning, lokalisering, transkreation, korrekturläsning och copywriting. Även tolkning, språk- och kommunikationsutbildning och tvärkulturella konsulttjänster ingår i vår tjänsteportfölj. Kontakta oss redan i dag för att diskutera hur vi kan utforma ett innovativt samarbete tillsammans.

 

*Vi kommer inte att tillhandahålla en översättning av ett dokument som skapats med Avtal24:s tjänst om ni kommer direkt till oss. Använd endast Avtal24:s onlinetjänst och översättningstillägget.


 

Tolkning: e-Champions League

Tolkning Spanska < > Engelska: e-Champions League, finaler 2022 i Stockholm

Hybridtolkning: Stockholm & online

Simultantolkning i direktsändning (engelska, franska, spanska) vid hybridevent i Stockholm och online för INTER PARES.

Tjänster

Avison Communication är en språk- och översättningsbyrå som erbjuder heltäckande lösningar inom

Läs mer

Kunder & branscher

Läs om kunder som Avison hjälper med sina internationella kommunikationsstrategier.

Läs mer

Vilka språk arbetar vi med?

Avison översätter och tolkar idag mellan fler än 50 olika språk.

Läs mer

Nyheter

Läs om Avisons senaste uppdrag och andra roliga nyheter inom översättnings- och språkbranschen.

Läs mer

Prenumerera på nyhetsbrevet