Översättning åt CleverLearning

CleverLearning. En e-learningbyrå

14 sep 2017

Clever lösningar kräver clever översättningar.

CleverLearning hjälper dig att lyckas med e-learning på både datorer och mobila enheter. Företaget arbetar på uppdrag av företag, myndigheter och ideella organisationer. Uppdragen gäller allt från omfattande introduktionsprogram för nyanställda till enkla webbaserade utbildningar som underlättar i det dagliga arbetet. Genom sin storlek har CleverLearning kapacitet att hantera flera stora projekt samtidigt.

Avison hjälper CleverLearnings internationella kunder med översättningar av deras utbildningar till upp till 12 språk, bland annat engelska, finska, arabiska och ryska. Nyligen har vi medverkat i översättningar av viktiga utbildningar som handlar om social arbetsmiljö, hållbarhet, socialt ansvar, m.m.

Med hjälp av översättningar från Avison kan internationella och icke engelsktalande användare också dra fördel av CleverLearnings utbildningar på nätet. Detta bidrar till bättre arbetsplatser och bättre sociala miljöer.

Vi ser fram emot ett fortsatt givande samarbete med CleverLearning, med översättningar till flera språk av fler e-learningkurser.

Avison Communication är en språk- och översättningsbyrå baserad i Stockholm, Sverige. Vi översätter och lokaliserar allt från hemsidor och appar till rapporter och broschyrer, och utbildar yrkesmänniskor i nya språk. Avison jobbar också med tolkning vid internationella möten, samt tillhandahåller undertexter till film. 

Tveka inte att ta kontakt med oss om ni har ett språk- eller översättningsprojekt och är intresserade av att samarbeta med oss.

Tolkning: e-Champions League

Tolkning Spanska < > Engelska: e-Champions League, finaler 2022 i Stockholm

Hybridtolkning: Stockholm & online

Simultantolkning i direktsändning (engelska, franska, spanska) vid hybridevent i Stockholm och online för INTER PARES.

Tjänster

Avison Communication är en språk- och översättningsbyrå som erbjuder heltäckande lösningar inom

Läs mer

Kunder & branscher

Läs om kunder som Avison hjälper med sina internationella kommunikationsstrategier.

Läs mer

Vilka språk arbetar vi med?

Avison översätter och tolkar idag mellan fler än 50 olika språk.

Läs mer

Nyheter

Läs om Avisons senaste uppdrag och andra roliga nyheter inom översättnings- och språkbranschen.

Läs mer

Prenumerera på nyhetsbrevet