Så omtänksamt!

18 maj 2013

Det här livliga, unga appföretaget vill uppmuntra dig att bli lite petigare med vad du tänker på. De vill att du ska välja att tänka positiva, lugnande tankar som får dig på bättre humör. Appen Thoughful App för iPhone kommer underlätta för dig att prioritera och tänka stärkande tankar som främjar välmående, hälsa och kärlek. Och det tycker vi låter ganska trevligt.

Något annat som är trevligt är att Thoughful valde Avison Communication översättningsbyrå när de behövde hjälp med att finjustera språket i sitt reklammaterial (se http://lumumma.se/apps/thoughtful-app/) och översätta och lokalisera dessa texter till spanska – allt för att spanjorerna också ska få möjligheten att utstråla och sprida positiva tankar från både mobil och kropp!  


Anna från Lumumma Infodesign, företaget bakom appen, har så här att säga om samarbetet: ”Jag måste få säga hur glad jag blev när du frågade om jag ville ha materialet korrekturläst. Jag känner mig så mycket lugnare nu när jag vet att någon har kollat igenom det. 🙂 Det var en så smart (och antagligen självklar) idé! Jättefint gjordes det… Jättebra jobbat! Jag är så glad att jag hittade er!”

Avison är en översättningsbyrå som erbjuder översättning, lokalisering, transcreation (kreativ anpassning), korrekturläsning och omskrivning av alla sorters texter, från appar till avtalskontrakt, på fler än 40 av världens mest talade språk. Kontakta oss om du behöver en lokal närvaro på en internationell marknad. 

Tolkning: e-Champions League

Tolkning Spanska < > Engelska: e-Champions League, finaler 2022 i Stockholm

Hybridtolkning: Stockholm & online

Simultantolkning i direktsändning (engelska, franska, spanska) vid hybridevent i Stockholm och online för INTER PARES.

Tjänster

Avison Communication är en språk- och översättningsbyrå som erbjuder heltäckande lösningar inom

Läs mer

Kunder & branscher

Läs om kunder som Avison hjälper med sina internationella kommunikationsstrategier.

Läs mer

Vilka språk arbetar vi med?

Avison översätter och tolkar idag mellan fler än 50 olika språk.

Läs mer

Nyheter

Läs om Avisons senaste uppdrag och andra roliga nyheter inom översättnings- och språkbranschen.

Läs mer

Prenumerera på nyhetsbrevet