BEHOVSSTYRD VENTILATION. I BEHOV AV ÖVERSÄTTNING

14 sep 2013

Energieffektiv ventilation med maximal kontroll. Tyst. Dragfritt. Flexibelt. Grönt, skönt och ekonomiskt. Lindinvent förser sina kunder med produkter för professionell luftflödesstyrning i varierande miljöer. Företaget har även som mål att skona miljön och minimera energiförbrukningen för byggnader.

Avison Communication hjälper Lindinvent med deras kommunikationsstrategi, genom att tillhandahålla tekniska översättnings- och lokaliseringstjänster från svenska till engelska. Hittills har vi arbetat med stora delar av företagets hemsida och produktbeskrivningar. Vid denna typ av tekniska översättningar måste man även arbeta kreativt. Därför har vi använt oss av översättare med erfarenhet inom copywriting, som samtidigt har den tekniska bakgrund som krävs för det här fältet. 

Marknadskoordinatorn Nicole Lindborg säger: ”Avison hjälper oss med vår internationella expansion genom professionella och flexibla översättningstjänster.”

Fler tekniska översättningsprojekt till andra språk är på gång, och vi ser fram emot att bygga upp en givande relation med detta spännande internationella företag. 

Har ditt företag behov av tekniska översättningar? Har eller planerar ni en internationell marknadsföringsstrategi? Kontakta i så fall oss för att diskutera översättning och lokalisering. Avison Communication är en ledande leverantör av tjänster inom översättning, lokalisering, transkreation, korrekturläsning och copywriting som arbetar med över 40 av världens affärsspråk. Även tolkning, språk- och kommunikationsutbildning och tvärkulturella konsulttjänster ingår i vår tjänsteportfölj. 

 


 

Tolkning: e-Champions League

Tolkning Spanska < > Engelska: e-Champions League, finaler 2022 i Stockholm

Hybridtolkning: Stockholm & online

Simultantolkning i direktsändning (engelska, franska, spanska) vid hybridevent i Stockholm och online för INTER PARES.

Tjänster

Avison Communication är en språk- och översättningsbyrå som erbjuder heltäckande lösningar inom

Läs mer

Kunder & branscher

Läs om kunder som Avison hjälper med sina internationella kommunikationsstrategier.

Läs mer

Vilka språk arbetar vi med?

Avison översätter och tolkar idag mellan fler än 50 olika språk.

Läs mer

Nyheter

Läs om Avisons senaste uppdrag och andra roliga nyheter inom översättnings- och språkbranschen.

Läs mer

Prenumerera på nyhetsbrevet